Hai sa vorbim
despre proiectul tau

FH Apartment

Mamaia Nord, Constanta

Despre Proiect

Apartament de lux, situat în zona Mamaia Nord, cu trei camere și o panoramă uimitoare asupra Mării Negre, ce se întinde pe toate laturile. Acest spațiu reprezintă o combinație sublimă între eleganță și confort modern, aducând în prim-plan o estetică sofisticată și rafinată.

10

Ani de experienta

99

Proiecte Finalizate

5

Premii Castigate

Locatie

Mamaia Nord, Constanta

Tip Proiect

Rezidential

Suprafata

121 m2

Servicii

PAIC - Proiect Amenajare Interioara Completa

Echipa

Iulian Arbanas

Arhitect Coordonator

Denisa Ivan

Arhitect Senior

Concept

Fiecare aspect al acestui apartament a fost atent planificat și executat, aducând un strop de lux în fiecare colț:

Piciorul televizorului, piciorul mesei de dining și polițele decorative sunt realizate manual, cu un finisaj de alamă ce emană eleganță și stil.

Elementele de design, precum blatul mesei de dining, pila din beton, grinda și peretele din spatele canapelei, sunt placate cu ceramică ce imită marmura neagră, oferind un aspect nobil și impresionant.

Paleta de culori monocromă, accentuată discret de accente aurii, creează o atmosferă luxoasă și rafinată în întreaga locuință, reflectând un gust impecabil în designul interior.

Dormitoarele îmbină cu măiestrie nuanțe calde, perfecte pentru momente de odihnă și relaxare, completând armonios atmosfera de eleganță și confort.

În baia matrimonială, tapetul wet system în zona căzii și plăcile ceramice de mari dimensiuni aduc un plus de exclusivitate și rafinament, transformând baia într-un sanctuar al relaxării.

Detaliile high-end și elementele de lux, precum plăcile ceramice XXL, paturile tapițate cu jocuri geometrice și atmosfera intimă și modernă, completează experiența inconfundabilă a acestui apartament de excepție.

 

Autor fotografii: Ionut Stoica

Mobilier

Vezi si alte proiecte

Hai sa vorbim despre proiectul tau