Hai sa vorbim
despre proiectul tau

Perioada de inscriere: 15 Aprilie - 31 Mai

Amenajari Premium
cu discount 15% proiectare

Amenajari Ready to Buy la indemana tuturor

Misiunea campaniei constă în a crește rata de conștientizare în privința necesității de a apela la ajutor specializat, atunci când ne amenajăm locuințele.

Despre Campanie

Suntem extrem de încântați să vă anunțăm de lansarea noului nostru site Delta Studio Architecture – hub-ul nostru online dedicat pasionaților de design și arhitectură de interior. Pentru a marca acest moment special, ne-am gândit să vă oferim o oportunitate unică de a profita la maxim de expertiza noastră în designul de interior.

Începând din data de 15.04.2024, ne bucurăm să vă prezentăm o campanie specială de lansare a site-ului Delta Studio Architecture, prin care vă oferim un discount de 15% atât pentru serviciile noastre de proiectare, cât și pentru produsele din portofoliul Delta Studio. Această ofertă exclusivă este valabilă pentru toți clienții care aleg să inițieze un nou proiect de amenajare cu produse premium.

De ce este important să colaborați cu un birou de Arhitectură de interior? 

Un Arhitect de interior nu este doar un profesionist în design, ci și un partener de încredere în călătoria dumneavoastră către crearea unui spațiu unic și funcțional. Prin expertiza lor, arhitecții de interior pot transforma viziunile și ideile voastre în realitate, asigurându-se că fiecare aspect al proiectului este atent planificat și executat cu precizie.


Achizitioneaza Voucher

Testimoniale

Au amenajat cu Delta Studio Architecture

Hai sa vorbim despre proiectul tau