Hai sa vorbim
despre proiectul tau

VD Apartment

Sector 1, Bucuresti

Despre Proiect

Apartament MAsculine reprezinta o interpretare moderna si sofisticata a stilului masculin în designul interior, situat în inima Bucureștiului. Acest proiect rezidențial impresioneaza prin linii curate, paleta de culori neutre și accente puternice care definesc un spatiu atat funcțional, cat si estetic. Materialele de înalta calitate, finisajele atent alese și mobilierul personalizat contribuie la crearea unei atmosfere elegante si confortabile.

10

Ani de experienta

99

Proiecte Finalizate

5

Premii Castigate

Locatie

Sector 1, Bucuresti

Tip Proiect

Rezidential

Suprafata

80.5 m2

Servicii

Apartament La Cheie

Echipa

Iulian Arbanas

Arhitect Coordonator

Concept

Materialele utilizate sunt alese cu grijă pentru a crea un echilibru între funcționalitate, estetică și durabilitate. Fiecare detaliu este meticulos studiat pentru a obține un rezultat final atemporal, un design care să reziste testului timpului și să rămână relevant și plăcut pentru beneficiar pe măsură ce anii trec.

Proiectul nostru își propune să ofere un spațiu care să împlinească nu doar nevoile prezente, ci și să anticipeze evoluția și schimbările viitoare ale beneficiarului. Fiecare aspect al designului este conceput pentru a oferi confort, funcționalitate și estetică, creând un mediu care să inspire și să încânte.

Vă invităm să explorați mai departe acest proiect, să vă bucurați de fiecare detaliu și să vă imaginați cum acest spațiu poate deveni realitatea visată a unui viitor modern și plin de satisfacții.

Autor fotografii: Katya Zolotukhina

Mobilier

Vezi si alte proiecte

Hai sa vorbim despre proiectul tau