Hai sa vorbim
despre proiectul tau

Naan Restaurant

Cotroceni, Bucuresti

Despre Proiect

Conceptul spațiului Naan este definit de eleganță și modernitate, fiind conturat de o paletă cromatică rafinată și de materiale durabile și de încredere, precum ceramica, care conferă rezistență și estetică în timp.

10

Ani de experienta

99

Proiecte Finalizate

5

Premii Castigate

Locatie

Cotroceni, Bucuresti

Tip Proiect

HoReCa

Suprafata

550 m2

Servicii

Concept si Executie

Echipa

Iulian Arbanas

Arhitect Coordonator

Vlad Ciontu

Arhitect Senior

Concept

Fuzionând elemente industriale cu un design contemporan, Naan își dezvăluie personalitatea prin tavanul din beton armat și structura din metal vopsită alb, oferind un cadru urban și sofisticat, plin de caracter și autenticitate.

Pentru mobilier, am ales textile rezistente în culori neutre și desaturate, oferind un cadru elegant și confortabil pentru o experiență gastronomică de neuitat. Adăugând un plus de vitalitate și prospețime, abundăm în plante, subliniind astfel nevoia umană de contact cu natura.

Unul dintre cele mai remarcabile elemente ale designului este panoul din Barrisol, care creează senzația de lumină naturală și aduce o atmosferă caldă și primitoare în interior.

Naan nu este doar un restaurant, ci un loc în care se îmbină arta culinară, estetica și confortul, oferind o experiență culinară și spațială care inspiră și încântă, redefinind conceptul de trai modern și rafinat.

Autorul fotografiilor: Sebastian Stan

Mobilier

Vezi si alte proiecte

Hai sa vorbim despre proiectul tau