Hai sa vorbim
despre proiectul tau

P3R Showroom

Bucuresti

Despre Proiect

Ne-am propus să realizăm un proiect care să reflecte identitatea de marcă a dezvoltatorului de lux Intero și să exprime valorile companiei prin intermediul designului nostru. Showroom-ul este amplasat într-o construcție realizată din celule modulare, ceea ce a reprezentat un avantaj în implementare, dat fiind termenul scurt pentru lansarea oficială.

10

Ani de experienta

99

Proiecte Finalizate

5

Premii Castigate

Locatie

Bucuresti

Tip Proiect

HoReCa

Suprafata

72 m2

Servicii

PAIC - Proiect Amenajare Interioara Completa

Echipa

Vlad Ciontu

Arhitect Senior

Oana Vlad-Stan

Arhitect Junior

Sebastian Margarit

Arhitect Junior

Concept

Configurarea showroom-ului a fost un punct esențial în proiectarea acestuia, datorită faptului că într-o suprafață relativ mică trebuia să fie prezentate mostre reale, un centru de design pentru viitorii clienți și arhitecți, recepția, o zonă de lounge și o mică bucătărie cu uși de tip “pocket”.

Recepția, realizată sub forma unui insular ceramic, reprezintă punctul focal al showroom-ului. Accentele de culoare bordeaux, împreună cu detalii aurii, subliniază branding-ul luxos și sofisticat al dezvoltatorului. Mobilierul de bucătărie cu uși glisante de tip “pocket” contribuie la obținerea unei abordări minimalist, în timp ce insula din cuarț alb devine punctul central. Grupurile sanitare sunt ascunse în spatele unei uși filomuro, finisate în aceeași nuanță ca și peretele.

Acest showroom reprezintă nu doar un spațiu de prezentare, ci o experiență care transmite rafinamentul și eleganța brandului Intero. Fiecare detaliu este atent studiat și gândit pentru a crea un mediu care să îmbine estetica cu funcționalitatea și să reflecte în mod autentic valorile și identitatea companiei.

 

Autorul fotografiilor: Ionut Stoica

Mobilier

Vezi si alte proiecte

Hai sa vorbim despre proiectul tau