Hai sa vorbim
despre proiectul tau

AV Villa

Campina

Despre Proiect

În momentul în care clientul ne-a contactat pentru designul interior al casei, ne-a mărturisit că această casă l-a găsit pe el și că a fost pur și simplu incapabil să reziste farmecului ei. În curtea din față se află cea mai veche și mai mare magnolie din Europa de Est, conferind întregii case un farmec aparte.

10

Ani de experienta

99

Proiecte Finalizate

5

Premii Castigate

Locatie

Campina

Tip Proiect

Showroom

Suprafata

52.2 m2

Servicii

Concept + Executie

Echipa

Dragos Pitu

Arhitect Coordonator

Diana Cojocaru

Arhitect Senior

Concept

Pentru a menține casa în această atmosferă și mood de muzeu, am ales o combinație de alb și gri închis pentru vopsirea pereților, boiseriei, cu o linie fină aurie orizontală ce conferă un aer luxos, iar podelele din lemn masiv în model de pește amintesc de istoria originală a casei.

În living am integrat câteva plăci ceramice mari de marmură albă de la Porcelanosa Xtone Surfaces, pentru a oferi un aspect contemporan și o senzație de premium. Vitrina mică pentru vinuri se află în living și acționează ca un detaliu decorativ de admirat.

Una dintre principalele atracții ale casei este bucătăria. Aceasta este concentrată pe insulă, datorită spațiului disponibil și celor trei pereți de sticlă care o înconjoară. Realizată din lemn masiv și blat ceramic, cu accente metalice aurii, bucătăria emană prestigiu și eleganță.

Produsele și finisajele de înaltă calitate fac ca vizita în casa să fie ca o plimbare într-un muzeu, dar totodată confortabilă. Are o atmosferă călduroasă, dar cu o istorie puternică în pereții săi.

Această locuință este mai mult decât un simplu spațiu de locuit – este o călătorie prin timp și estetică, unde istoria și modernitatea se întâlnesc armonios, oferind o experiență care încântă simțurile și sufletul.

Vă invităm să descoperiți această casă extraordinară, în care fiecare detaliu spune o poveste și fiecare colțișor emană o eleganță eternă.

Autorul Fotografiilor: Ionut Stoica

Mobilier

Vezi si alte proiecte

Hai sa vorbim despre proiectul tau