Wienerberger

Wienerberger este cel mai mare producător de blocuri ceramice din lume și cel mai mare producător din Europa de cărămizi pentru fațadă și țigle ceramice.

Cu prezență în 30 de țări și având 201 puncte de producție, Wienerberger Group este cel mai mare producător de blocuri ceramice din lume (POROTHERM), producător și furnizor de cărămidă aparentă și placaj ceramic klinker (TERCA), lider de piața în Europa pentru țigla ceramică (KORAMIC, TONDACH) și pentru pentru pavaje de beton (SEMMERLOCK) în Europa Centrala și de Est. În sisteme de țevărie (țevile ceramice STEINZEUG-KERAMO și țevile de plastic PIPELIFE) compania este unul dintre principalii furnizori europeni.

 

Povestea de succes a grupului a început în Austria în urma cu peste 200 de ani, iar în România sunt prezenti din 1998. Wienerberger are în România 7 fabrici - 4 unități de producție de cărămidă și 3 unități de producție de pavaje. Au peste 520 angajați și o rețea de distribuție la nivel national. De asemenea, produsele sunt exportate în Ungaria, Republica Moldovă și Bulgaria.

 

Wienerberger își dorește în continuare ca succesul să fie bazat pe calitate excepțională și pe inovație. Tehnologiile de ultimă oră și experții din domeniu implicați în procesul de producție sunt garanția că produsele finale obținute sunt potrivite proiectelor arhitectonice moderne, performanțelor energetice și mai ales sustenabile.


trimite-ne proiectul tău!
Ai șansa ca și proiectul tău să fie publicat pe website-ul RIDA și/sau în albumul LifeStyle Design Interior.
VEZI DETALII