Sanswiss

De peste 40 de ani, SanSwissfurnizeaza cabine și cădițe de dus în 18 țări europene. Brandul este consacrat și a câstigat aprecieri și recunoastere în aceste tari, ceea ce confirmă reputația, precum și calitatea înaltă a produselor sale.

Grupul SanSwiss este un producător internațional de succes de cabine și cădițe de duș. Sediul central al companiei este situat în Härkingen, Elveția. Grupul deține 3 fabrici de producție în Franța, Cehia și România, precum și companii independente de vânzări în Franța, Germania, Polonia, Cehia, Elveția și România, cu activități de vânzare în 18 țări europene. Grupul SanSwiss face parte din concernul internațional RONAL GROUP, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de jante din aliaj pentru automobile și vehicule comerciale.

 

Produsele SanSwiss îndeplinesc cele mai înalte standarde de tehnologie, funcționalitate, confort și design. Respectarea consecventă a calității produselor este monitorizată în cadrul procedurilor regulate de inspecție și testare. Selectia de materiale de înaltă calitate, manopera meticuloasă în procesele moderne de producție precum și o dezvoltare consecventă asigură nivelul înalt de calitate recunoscut al tuturor produselor SanSwiss.Produsele SanSwiss sunt conforme cu standardele ridicate ale normelor europene în vigoare. Toate cabinele de duș SanSwiss sunt fabricate din sticlă securizată și îndeplinesc cerințele normativului european EN 12150-1:2000.


trimite-ne proiectul tău!
Ai șansa ca și proiectul tău să fie publicat pe website-ul RIDA și/sau în albumul LifeStyle Design Interior.
VEZI DETALII