Mendola Fabrics

Construită din pasiunea pentru textile, design interior, performanță și calitate, Deco Center este compania care aduce țesăturile de perdele și draperii la viață prin brandul de referință Mendola Fabrics și le comercializează ca domeniu principal de activitate.

Povestea Mendola Fabrics se învârte în jurul țesăturilor deosebite, a texturilor atrăgătoare și a culorilor vibrante. Cu o experiență de peste 25 de ani pe piața locală și internațională, Mendola Fabrics complementează decorul ferestrelor printr-un sortiment rafinat de perdele și draperii. Textilele lor sunt disponibile printr-o rețea amplă, de peste 500 de parteneri și peste 800 de puncte de livrare, atât din România cât și din 28 de țări Europene și în America de Nord, Australia, Africa și Asia.

 

Mendola Fabrics dă viață textilelor, iar de două ori pe ani trendurile sezonului prind contur în colecțiile de primăvară-vară și toamnă-iarnă a brandului. Țesăturile și paleta cromatică sunt alese cu grijă în armonie cu trendurile internaționale. Mendola Fabrics este mereu cu un pas înainte în ceea ce privește tendințele în lumea textilelor, iar inspirația lor se transformă în colecții noi, care sunt lansate la evenimente de referință din domeniu.


trimite-ne proiectul tău!
Ai șansa ca și proiectul tău să fie publicat pe website-ul RIDA și/sau în albumul LifeStyle Design Interior.
VEZI DETALII