Knauf Insulation

Cu o experiență de peste 40 de ani și o dezvoltare rapidă, Knauf Insulation este una dintre cele mai respectate companii globale din industria izolațiilor.

Knauf Insulation fabrică produse și sisteme de izolare din materiale naturale, precum sticlă, calcar sau rocă, fiind o companie ce face parte din Knauf Group.

 

Knauf Group deține peste 250 de fabrici, este prezent în peste 90 de țări și are peste 35 000 de angajați în toată lumea.

 

Principalele categorii de produse Knauf Insulation sunt:

Acestea oferă soluții pentru toate tipurile de aplicații, interioare sau exterioare şi au o înaltă performanţă ce asigură o eficienţă energetică sporită a clădirilor: https://www.knaufinsulation.ro/aplicatii .

 

Portofoliul de vată minerală include o tehnologie inovatoare, ECOSE® Technology, ce utilizează un liant fără conținut de formaldehidă, fabricat din materiale organice regenerabile, și nu din produse chimice pe bază de petrol. Astfel, produsele Knauf Insulation sunt mai plăcute la atingere, produc mai puțin praf, au miros neutru și sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

  

Dovada calității sistemelor de izolare Knauf Insulation este dovedită de numeroasele Certificări internaționale pe care acestea le dețin:  https://www.knaufinsulation.ro/resurse?categories=100.


trimite-ne proiectul tău!
Ai șansa ca și proiectul tău să fie publicat pe website-ul RIDA și/sau în albumul LifeStyle Design Interior.
VEZI DETALII