Kludi

„Inovația se referă la simplitate”. Scopul Kludi este de a vă face viața mai ușoară, mai convenabilă și mai sigură. În 2019, KLUDI a fost desemnat „Cea mai inovatoare marcă a anului” la Premiile Plus X ca recunoaștere ale acestor realizări.

Cine este KLUDI?

KLUDI este o afacere de familie fondată în regiunea Sauerland din Germania în 1926, reprezintă aproape 100 de ani de experiență în dezvoltarea și fabricarea de baterii de baie și bucătărie de înaltă calitate. Suntem conduși de promisiunea noastră de calitate: „Water in Perfection”.

 

Specialistul în baterii de baie și bucătărie încă din 1926.

Suntem maeștri în comerțul nostru deoarece ne concentrăm pe ceea ce facem cel mai bine: dezvoltarea și fabricarea bateriilor de calitate pentru lavoare, dușuri, căzi și chiuvete de bucătărie. În calitate de specialist în accesorii, am fost responsabili de multe dezvoltări majore în produsele pentru baie și bucătărie. Până în prezent, am înregistrat 170 de invenții, 100 de brevete și 1000 de modele înregistrate.

 

Partener pentru comerț și instalatori

KLUDI este singurul producător german de baterii premium care este încă în întregime deținut de o familie. În calitate de companie mijlocie, afacerea noastră este mai mult decât cifre trimestriale și interese ale acționarilor. Ne concentrăm mai mult pe operarea durabilă, cu planificarea pe termen lung și vizualizarea lucrurilor din perspectiva clienților noștri, comunicând cu aceștia ca parteneri egali – de exemplu în KLUDI Future Workshop.

 

Sustenabilitate

Pentru noi, afacerile sustenabile înseamnă găsirea celui mai bun echilibru între considerațiile umane, comerciale și de mediu. Acesta este un process continuu care vizează demonstrarea responsabilității sociale, reducerea impactului nostru asupra mediului și dezvoltarea sustenabilității.

 

0% plastic: Ambalaje bio-bazate.

Cutiile noastre de carton sunt fabricate din hârtie reciclată de ceva vreme. Toate produsele noi introduse din 2019 vin în ambalaje 100% fără plastic. În loc de materiale plastice, folosim materiale bio-bazate derivate din materii prime regenerabile, cum ar fi amidonul de porumb. Acest material are un avantaj major pentru mediu, fiind complet biodegradabil si compostabil. Trecem treptat toate ambalajele noastre la 0% plastic.


trimite-ne proiectul tău!
Ai șansa ca și proiectul tău să fie publicat pe website-ul RIDA și/sau în albumul LifeStyle Design Interior.
VEZI DETALII