Kerama Marazzi

Kerama Marazzi este un brand internațional, lider pe piața mondială a plăcilor ceramice, cu o istorie ce datează din anul 1988. Începând de atunci, compania și-a consolidat constant producția și s-a aliniat cu cerințele consumatorilor în mod constant, devenind unul dintre cei mai mari producători de finisaje ceramice și materiale decorative din Europa. Aceste inovații permanente au ajutat brandul să capete notorietate în domeniu.

Colecțiile Kerama Marazzi includ plăci ceramice, mozaicuri și elemente decorative, obiecte sanitare și mobilier de baie, dar și tapet - în total, peste 5000 de produse. Această ofertă este unică nu numai prin volum, ci și prin varietatea de soluții complete în diferite stiluri și potrivite mai multor segmente de preț. Datorită designului remarcabil și a proprietăților deosebite, produsele Kerama Marazzi susțin un design unitar atât pentru proiecte mai mici, cât și pentru cele de anvergură.

Fabricile Kerama Marazzi sunt echipate cu utilaje de ultimă generație, fiind considerate printre cele mai performante de pe piață.

Abordarea inovatoare și pasiunea pentru ceramică sunt două dintre fundamentele a tot ceea ce face brandul Kerama Marazzi. Din acest motiv, ei investesc constant în specialiști, tehnologii de viitor și în îmbunătățirea designului, fiind trend-setteri în tendințele pieței de amenajări interioare.

Kerama Marazzi a primit, de asemenea, o declarație de mediu pentru produse ecologice (EPD - Environmental Product Declaration), document care atestă performanța ecologică a produsului în toate etapele sale, de la selecția materiei prime și până la produsul finit.

An de an, Kerama Marazzi își mărește portofoliul de produse, fiecare fiind inspirat din lumea întreagă. De-a lungul timpului, „itinerarul ceramicii” ne-a purtat în locuri precum Spania, Franța, Italia, Insulele Britanice, Scandinavia sau India, împrumutând din culturile acestor locuri fascinante și transpunandu-le în arta fabricării de ceramică.

 

Așa cum se întâmplă și la casele de modă, Kerama Marazzi deține colecții capsulă, acele colecții cu doar câteva produse care nu se demodează niciodată, ci sunt “prinse” în capsula timpului. Așa este și  cazul colecției capsulă Brick Plus, care dezvăluie ceramica cu aspect de cărămidă potrivită pentru interioare stilate. Nouă serii ale acestei colecții au fost concepute pentru noul catalog, fiecare cu nume de orașe menite să te poarte într-o călătorie estetică de excepție: Amsterdam, Siena, Brussels sau Marrakesh te invită să iei parte la experiența Kerama Marazzi!

 

Pioneri în industria producătorilor europeni de plăci ceramice și gresie porțelanată, Kerama Marazzi este astăzi un brand recunoscut și aprecial la nivel global. 

 

Kerama Marazzi își bazează relația de lungă durată cu clienții pe încredre și respect. Fiecare dintre angajații companiei este un ambasador al brandului în fața clientului. 

 


trimite-ne proiectul tău!
Ai șansa ca și proiectul tău să fie publicat pe website-ul RIDA și/sau în albumul LifeStyle Design Interior.
VEZI DETALII