Fibrex

Water Sensations.

Compania Fibrex Co a fost înființată în anul 1997, cu o experiență similară anterioară în domeniul producției de căzi de baie, fiind primii producători de căzi de baie din materiale compozite din România.

 

Principala ramură de activitate a companiei o constituie realizarea căzilor de baie. De-a lungul a peste 20 de ani de studii, cercetări, dar mai ales muncă, Fibrex și-a îmbunătățit în mod constant liniile de producție și tehnologia aferentă realizării produselor de calitate. Calitatea este o idee de bază, bine întiparită în politica firmei, păstrată cu perseverență chiar și în perioade în care aceasta, ca și criteriu de decizie a cumpărătorului, pare să facă tot mai mult loc prețului scăzut. Tehnologia pentru fabricarea căzilor de baie este în continuă dezvoltare, dar adaptarea în timp real la aceste schimbări nu a constituit niciodată o problemă de nerezolvat pentru companie, din contră, aceasta a venit în mod continuu cu cele mai noi tendințe pe piața românească.

 

O altă ramură de producție este reprezentată de cabinele de duș și de dușuri. Aceste produse acoperă toate nevoile și cerințele clienților, de la produsele standard până la gama de vârf, Premium Plus. Sunt produse de cea mai înaltă calitate, realizate la standarde europene, și oferă clientului cel mai înalt nivel de securitate, aspect foarte important în politica companiei noastre.

 

Începând cu 2001 până în prezent, Fibrex Co a produs și distribuit în România și pe piețele europene peste 2000 de piscine. Piscinele Fibrex sunt piscine monobloc, care se livrează la gata, sub forma unei cuve confectionate din rasini poliesterice special, armate cu fibră de sticlă. Această ramură de producție este în continuă dezvoltare și reprezintă unul dintre cele mai ambițioase proiecte realizate până în prezent.

 

Un alt domeniu de activitate care însoțit evoluția companiei încă de la început și a crescut proporțional cu întreaga evoluție a firmei este a diviziei de fibra de sticlă. Cel mai important aspect al produselor din rășini poliesterice armate cu fibră de sticlă îl reprezintă posibilitățile nelimitate de producție. Practic se poate realiza orice reper sau produs finit din acest material.

 

De asemenea, în cadrul departamentului de Research & Development, echipa noastră a lucrat la un nou proiect în urma căruia pe parcursul anului 2019 s-au achiziționat noi echipamente atât pentru industria automotive (termoformarea pieselor de caroserii auto, pentru executarea pieselor prin injectie în vacuum precum și pentru montajul subansamblelor auto), cât și pentru realizarea de noi produse din gama sanitare.

Compania Fibrex, în acest moment, este cel mai important jucător de pe piața obiectelor acrilice sanitare din România, investind constant în ultimii ani în tehnologii moderne, metode de lucru și tehnici de pregătire a personalului !


trimite-ne proiectul tău!
Ai șansa ca și proiectul tău să fie publicat pe website-ul RIDA și/sau în albumul LifeStyle Design Interior.
VEZI DETALII