Egger

Pasiune pentru o resursă unică.

Standardul înalt l-a motivat pe Fritz Egger senior în 1961, atunci când a deschis prima fabrică de PAL în St. Johann în Tirol, punând astfel bazele poveștii de succes Egger.

 

În prezent Egger deține 18 fabrici în 8 țări, cu peste 9600 angajați. Acesta este rezultatul impresionant al unei viziuni din Austria care determină și motivează zilnic echipa Egger, să dezvolte în mod continuu grupul de companii; iar în acest mod să creeze noi perspective pentru clienții, partenerii și angajatii Egger.

 

Egger a conceput un circuit închis de la materia primă până la produsul finit, care constituie o contribuție ecologică activă pentru protecția pădurilor.

 

Egger  uneste furnizor cu o gamă completă de produse pentru industria mobilei și design interior, construcții din lemn și pardoseli. Nu există limite pentru varietatea produselor. Lucrează constant la dezvoltarea portofoliului de produse. Complementar cu dezvoltarea periodică a noilor decoruri și suprafețe în conformitate cu tendințele actuale, pun accent pe promovarea inovațiilor tehnologice astfel încât să optimizeze constant produsele, să simplifice procesele tehnologice și să continue creșterea pe termen lung.


trimite-ne proiectul tău!
Ai șansa ca și proiectul tău să fie publicat pe website-ul RIDA și/sau în albumul LifeStyle Design Interior.
VEZI DETALII