Barlinek

Grupul Barlinek este lider în producția de parchet stratificat în lume, și are o capacitate de producție de peste 12 milioane de mp anual.

Cel mai important produs oferit este parchetul tiplu stratificat Barlinek – din specii de lemn nobil european şi exotic. Parchetul este vândut în 75 de ţări de pe 6 continente.

 

Grupul, produce de asemenea parchet certificat pentru facilităţi sportive, plinte pentru pardoseli si si biocombustibili : peleti şi brichete din lemn pentru şeminee, bine cunoscute pentru calitatea acestora.

 

Compania Barlinek acordă o deosebită importanţă ca tehnologiile folosite şi produsele finite ale companiei să fie ecologice şi neutre pentru mediul înconjurător.

 

Datorită modernizării permanente a întreprinderii cât şi a investiţiilor în tehnologii moderne este una dintre cele mai curate întreprinderi din această branşă din Polonia. Activităţile companiei Barlinek arată că, protecţia mediului înconjurător poate fi pentru companii nu numai o obligaţie impusă de legile anumitor ţări, dar si un element important în strategia de dezvoltare de lungă durată.


trimite-ne proiectul tău!
Ai șansa ca și proiectul tău să fie publicat pe website-ul RIDA și/sau în albumul LifeStyle Design Interior.
VEZI DETALII