Misiunea RIDA

Let's talk Design!

.

Misiunea RIDA este de a susține și promova un standard ridicat de calitate estetică și funcțională, de a recunoaște meritele profesioniștilor din industrie și de a susține competitivitatea în rândul acestora, de a sprijini mediul educativ din România, de a încuraja antreprenoriatul și meseriile certificate. Toate demersurile asociației au ca scop final sensibilizarea oamenilor cu privire la impactul pozitiv pe care îl are designul interior asupra stilului de viață și bunăstării acestora. Avem onoarea să îl avem ca susținător în acest demers pe designerul internațional, Karim Rashid, președinte onorific RIDA, care afirmă despre design că nu este stil, ci o artă care modelează lumea noastră alături de muzică și arhitectură
 
Ne propunem ca prin această platformă să creăm un loc virtual și inspirațional pentru arhitecți, designeri de interior și alți profesioniști din domeniu, dar și oamenii pasionați de design interior. Invităm și încurajăm arhitecții și designerii de interior să ne trimită proiectele lor, pentru a construi împreună o platformă dedicată exclusiv designului interior care încurajează și susține colaborarea, inovația și excelența.

Ne bucurăm că începând de anul acesta am preluat  proiectul editorial ”Lifestyle Design Interior”, un album anual dedicat celor mai reușite amenajări interioare rezidențiale. Albumul a fost lansat în anul 2017 și este un proiect de referință pentru designul interior din România, fiind singura publicație care reunește sub aceeași copertă proiecte de design interior semnate de cei mai în vogă arhitecți și designeri de interior din România.