Devino membru

RIDA este un proiect de anvergură, unic în România, ce pune în legătură profesioniștii implicați în amenajările interioare și beneficiarii acestora. Este o platformă dinamică ce conectează proiectanții, clienții, furnizorii și executanții.
RIDA oferă vizibilitate, stimulează creativitatea și competitivitatea și aduce realizările ahitecților în atenția clienților care caută un proiectant pentru amenajarea interiorului. Pentru arhitecții emergenți, este o oportunitate unică de a-și expune lucrările pe o platformă dedicată. Pentru arhitecții consacrați, este o ocazie de a-și prezenta portofoliul și experiența în fața a noi clienți.

Esti arhitect sau designer? Cum procedezi cand ai nevoie de produse specifice pentru proiectele tale, de furnizori sau chiar de mesteri? Cum ar fi daca ai putea gasi toate aceste elemente intr-un singur loc?
RIDA/designdeinterior.ro este ceea ce cauti. Ne-am dorit sa cream o platforma unica unde sa poti gasi tot ce ai nevoie intr-un singur loc: inspiratie, noutati si recomandari din domeniu, produse inovative si finisaje, furnizori cu o gama larga de oferte si mesteri executanti pentru implementarea proiectelor.

Cum funcționează RIDA?

Fiecare arhitect care devine membru primește propria pagină de prezentare/profil, unde va încărca o descriere a biroului și portofoliul de lucrări reprezentative. Fiecare proiect încărcat va fi prezentat celor care accesează platforma în raport cu categoria căreia îi aparține: spațiu, funcțiune, stil. Toate proiecte sunt prezentate într-o galerie atractivă din care utilizatorul poate accesa profilul arhitectului ale cărui proiecte i-au stârnit interesul.

RIDA este dedicată în principal conexiunii client-arhitect, dar reunește totodată și producători și executanți. Arhitectul poate recomanda clientului produse pentru amenajarea interioară, precum și echipe de încredere, pentru buna execuție.

Prin înscrierea în RIDA, aveți oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate creativă dinamică, de a vă prezenta lucrările și de a contracta proiecte pentru care puteți recomanda servicii complete.