Despre noi

Esti arhitect sau designer? Cum procedezi cand ai nevoie de produse specifice pentru proiectele tale, de furnizori sau chiar de mesteri? Cum ar fi daca ai putea gasi toate aceste elemente intr-un singur loc?

RIDA este ceea ce cauti. Ne-am dorit sa cream o platforma unica unde sa poti gasi tot ce ai nevoie intr-un singur loc: inspiratie, noutati si recomandari din domeniu, produse inovative si finisaje, furnizori cu o gama larga de oferte si mesteri executanti pentru implementarea proiectelor.

Ce poti face prin RIDA/ designdeinterior.ro? Creeaza-ti un profil, expune proiectele, promoveaza-te prin intermediul canalelor de social media pe care ti le punem la dispozitie, website sau newsletter. Vom crea astfel un nucleu al profesionistilor amenajarilor interioare unde poti avea acces la toate noutatile din domeniu. Le vom cauta noi pentru tine, partenerii si furnizorii ne vor updata constant cu cele mai noi colectii de produse astfel ca vei gasi mereu ceea ce cauti la doar cateva click-uri distanta.