Brandul american de vopsele premium Benjamin Moore și-a făcut inaugurarea în România


Laura
 468

Joi, 30 iunie, la Grădina Alhambra din Capitală a avut loc pre-lansarea brandului Benjamin Moore în România, un eveniment efervescent, prezentat cu mândrie de către Murali Store

„Bentley-ul vopselelor” premium din America, în România

Benjamin Moore este lider mondial în segmentul vopselelor exclusiviste, un brand consacrat, cunoscut în rândul designerilor și arhitecților de interior. Supranumit și „Bentley-ul vopselelor” premium din America, brandul este, oficial, disponibil și în România prin Murali Store.  

Pre-lansarea brandului Benjamin Moore a avut loc joi, 30 iunie, la Grădina Alhambra din Capitală printr-un eveniment efervescent,  prezentat cu mândrie de către Murali Store.

Capitala a prins, la propriu, culoare, găzduind un eveniment cu aproape 150 de invitați din comunitatea de arhitecți și designeri de interior ce au asistat la un moment de dans contemporan marca Emil Rengle, învăluit în vopselurile Benjamin Moore.

Vopselurile Benjamin Moore pot fi găsite la Murali Store Timișoara, unic distribuitor, cu o prezență marcantă de peste 15 ani în domeniul decorațiunilor interioare. Showroom-ul din Timișoara, creat ca un „catalog” live ce oferă clienților lucrări murale ca într-o galerie de artă, va avea, în viitor, un omolog și în capitală. Aceasta este doar unul din planurile de viitor Murali Store, conform declarației oferite de Adriana Dobriceanu, CEO Murali Store:


"Capitala ne-a găzduit călduros și m-am bucurat să văd că feedback-ul legat de brand-ul Benjamin Moore ne-a depășit așteptările. Comunitatea arhitecților și a designerilor de interior pe care am întâlnit-o este mai mult decât familiarizată cu marca și apreciază calitatea vopselelor premium, pe care le are acum Murali Store în portofoliul de distribuție națională. Acest eveniment este doar primul pas înspre viitorul amenajărilor interioare pe care am început să îl clădim și luând acum pulsul ne-am convins că împărțim aceleași valori cu scena interior decor din București."