Sustenabilitatea în natura noastră

Oamenii petrec în medie între 70% și 90% din timp în interior. Cu toate acestea, impactul asupra mediului exterior nu scade, dimpotrivă. Stilul de viață confortabil vine cu un consum inevitabil al resurselor – însă pentru a trăi sustenabil nu este neapărat nevoie să renunți la confort, ci  este suficient să faci în fiecare zi, în fiecare aspect al vieții tale, alegeri echilibrate.

Preocuparea pentru sine se reflectă și în grija față de natură, prin respect și responsabilitatea de care trebuie să dăm fiecare dintre noi dovadă. Pentru Grundig, acest lucru înseamnă responsabilitatea asumată la nivel global de a proiecta electrocasnice sustenabile, cu o calitate la standarde excepționale și durabilitate garantată prin pachetul de servicii premium. Încă din faza de concept, toate produsele Grundig țin cont de toate aspectele vieții tale, la care se adaugă cele mai înalte standarde de igienă, precum și reducerea la minimum a consumului de apă și de energie.

 Credem că putem satisface atât nevoile oamenilor, cât și ale mediului înconjurător, pentru a crea un viitor în care respectul pentru natură începe chiar de acasă, de la micile gesturi și de la tehnologiile care ne fac viața mai ușoară. Cum ar fi tehnologia VitaminCare Zone a aparatelor frigorifice, care păstrează legumele și fructele proaspete pentru mai mult timp, astfel încât alimentele să nu fie risipite. Poți conta pe tehnologia MultiSense a mașinilor de spălat rufe, care detectează automat structura țesăturilor și recomandă programe de spălare, dar și pe inovația ProDose, care dozează inteligent cantitatea de detergent necesară fiecărei spălări, pentru a evita risipa. Iar timpul petrecut în bucătărie și energia electrică consumată vor fi reduse considerabil dacă gătești la cuptorul Divide&Cook, unde poți pregăti două feluri de mâncare în același timp, fără ca aromele să se amestece. Iar Motorul EcoInverter cu care sunt dotate electrocasnicele noastre reduce consumul de energie și îmbunătățește mediul ambiental, minimizând zgomotul produs. 

Devotamentul nostru față de sustenabilitate este reiterat prin colecția exclusivă de electrocasnice mici Massimo Bottura, renumitul Chef al Osteria Francescana (premiată cu 3 stele Michelin) și personalitate inclusă în top 100 personalități ale revistei Time pentru anul 2019. Această colecție, prin designul minimalist și elegant, precum și prin tehnologiile eficiente, materialele de calitate înaltă, reinventează plăcerea de a găti. Mai mult, colecția marchează colaborarea globală de lungă durată cu chef Massimo Bottura, alături de care Grundig susține organizația Food for Soul, dedicată ajutării comunităților dezavantajate și minimizării risipei de alimente.

Așadar, de acum, gândește-te la beneficiile tehnologiilor noastre și la produsele Grundig ca la un fel de ”sustenabilitate personală” – o extensie a viziunii noastre asupra conceptului general de sustenabilitate, pe care îl susținem prin tehnologii prietenoase și cu mediul, și cu omul.​

No Comments

Leave a Reply