Franke

Compania multinationala Franke are o istorie de peste 100 de ani fiind infiintata in 1911 intr-un mic orasel din Elvetia. Franke este cea care a lansat prima chiuveta incorporabila si cea care, prin brandul Faber, a inventat hota in anul 1955.

Apropiindu-ne de timpurile noastre, Franke a avut viziunea de a se extinde catre est dupa revolutiile din aceste tari, si astfel a fost infiintata Franke Romania, in anul 1998.

 

Ne-am propus inca de la inceput sa fim cei care dau tonul in piata romaneasca, de aceea am introdus un concept nou la acel moment, acela de solutie completa pentru bucatarie, adica zona de pregătire a mâncării compusa din chiuveta si baterie, zona de gatit compusa din cuptor, plita, hota, cuptor cu microunde si zona de depozitare compusa de frigider sa fie perfect integrate din punct de vedere estetic şi funcţional pentru a crea o armonie perfectă în interiorul bucătăriei.

 

În ultimii ani, bucătăria s-a transformat dintr-un spațiu discret și puțin vizibil, într-unul în care se servește masa și se socializează: gătitul a devenit o activitate plăcută pe care poți să o împarți cu prietenii.  În acest fel blaturile, zonele de depozitare, plitele și hotele s-au mutat în centrul bucătăriei, sub formă de insula, fiind mult mai vizibile, optimizând spațiul din bucătărie, fiind mult mai elegante. Blaturile de bucătărie au devenit elementul catalizator al întregii bucătării, zona în jurul căreia se desfășoară o mulțime de activități.

 

Astăzi spui Franke și te gândești la bucătăria modernă, un spațiu în care toate activitățile – spălat, tăiat, gătit, copt, preparat și chiar luat masa – sunt integrate și interconectate grație noilor blaturi de bucătărie Franke în care chiuveta si echipamentele electrocasnice sunt toate încorporate într-un sistem unitar estetic și funcțional. Totul creat în concordanță cu stilul de viață personal.

 

Ne propunem sa fim partenerul cu care se lucreaza cel mai usor usor, care ofera solutii complete pentru orice tip de mobilier de bucatarie astfel incat consumatorului sa-i poata fi recomandata o gama larga de produse pentru bucataria pe care o viseaza.