Barlinek

Barlinek este unul dintre cei mai mari producători de parchet stratificat din lume, cu o capacitate de producţie de peste 12 milioane de m2/ an.

Produsul principal oferit este parchetul triplu stratificat Barlinek – din lemn nobil european şi exotic. Parchetul este vândut în 64 de ţări de pe 6 continente. Barlinek produce de asemenea și parchet certificat pentru facilităţi sportive, plinte pentru pardoseli și biocombustibili : peleți şi brichete din lemn pentru şeminee, bine cunoscute pentru calitatea acestora.
Compania Barlinek acordă o deosebită importanţă tehnologiilor folosite , produsele finite sunt ecologice şi neutre pentru mediul înconjurător.
Datorită modernizării permanente a fabricii cât şi a investiţiilor în tehnologii moderne este una dintre cele mai curate facilitați din această branşă din Polonia. Activităţile companiei Barlinek arată că protecţia mediului înconjurător poate fi pentru companii nu numai o obligaţie impusă de legile anumitor ţări, ci și un element important în strategia de dezvoltare de lungă durată.
Barlinek este de asemenea iniţiatorul unui număr mare de programe cu privire la protecţia mediului şi la educaţia ecologică. De ani de zile compania realizează programul „Regula 1 pentru 1”, care are ca scop co-finanţarea plantării unui copac pentru fiecăre pachet de parchet Barlinek care este marcat cu logo-ul acţiunii.
„Pădurea Clienţilor” companiei Barlinek are deja aproape 15 milioane de copaci!