Tendinte cromatice de la Maison et Objet Paris – galben mustar

In cadrul targului Maison et Objet de la Paris, producatorul Dan Form Denmark si-a expus produsele urmarind cele mai noi tendinte in amenajari interioare. Culoarea galben mustar, una din cele mai populare culori ale momentului, a atras atentia multor vizitatori, iar scaunul Gaia lounge a fost una din vedetele targului.

Pentru a usura munca celor care planuiesc sa integreze aceasta culoare in propria amenajare, producatorul Dan Form ofera cateva sugestii pentru decorarea interioarelor intr-un mod cat mai placut.

Galbenul mustar poate fi greu de accesorizat. Tonurile de gri reusesc sa complimenteze intr-un mod agreabil aceasta culoare. In imaginea de mai jos, aceasta sala de masa inspira confort si tihna. Alegerile cromatice sunt mai mult decat inspirate. Scaunele Embrace ies in evidenta gratie tonurilor neutre de gri, punand in valoare intreaga compozitie.

Pentru un plus de dramatism, alege un albastru inchis pentru pereti. Vei crea astfel un contrast uimitor cu nuanta de galben dorita, intr-un veritabil decor de inspiratie Hygge. Adauga cateva detalii in verde maslin si decoratiuni de alama pentru o atmosfera confortabila alaturi de oaspeti.

No Comments

Leave a Reply