Magniflex

SOMNUL ESTE CEA MAI MARE PLĂCERE A VIEȚII!

Filosofia Magniflex se ghidează după un vis măreț – esența somnului perfect, care nu înseamnă doar confort, ci și o îmbunătățire a calității vieții, un echilibru perfect între elementele mediului înconjurător. Istoria companiei a început într-un mic atelier din Prato unde Giuliano Magni a conceput prima saltea, realizată din pasiune pentru calitate și cu o atenție deosebită pentru detalii rafinate.

Astăzi , după mai bine de 55 de ani, Magniflex este un producător de top pe piața europeană a saltelelor, iar compania încă se mai ghidează după aceleași standarde înalte de calitate. Creând saltele excepționale ce pot fi ridicate la rang de artă, visul lui Giuliano Magni s-a transformat în realitate.

 

CALITATE GARANTATĂ PE VIAȚĂ

Angajamentul Magniflex pe termen lung în cercetare și inovare și eforturile constante pentru îmbunătățirea materialelor, designului și tehnologiilor, permite companiei să ofere garanție pe viață pentru toate modelele din colecția Premio și 25 de ani pentru cele din colecția Premio.

Magniflex a mizat întotdeauna pe utilizarea celor mai avansate sisteme de producție și materiale fiabile și sigure, și s-a angajat în respectarea celor mai stricte standarde de control ale calității, pentru a fi în măsură să garanteze calitatea, confortul și rezistența produselor sale pentru multe decenii.