Silvia Pintilie

Silvia Pintilie este artist vizual si interior designer, fondator al studioului Inland Projects. Traieste si lucreaza in Iasi, dar are colaborari interdisciplinare atat in tara, cat si in strainatate. A absolvit Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti, sectia Arta Murala Laica, clasa prof. Ion Stendl.
Dupa terminarea studiilor, s-a specializat in design interior si arta murala decorativa, urmand in acelasi timp cursurile unui master in arta publica si a unui master in filosofie aplicata si management cultural. In prezent, este doctorand la U.A.G.E. Iasi. Formatia acumulata i-a permis abordarea unei palete largi de activitati cu caracter cultural-artistic, expunandu-si lucrarile in Portugalia (expozitii personale la ICR Lisabona si Kibla Gallery Maribor), Franta, Hong Kong, Suedia s.a. In perioada 2008-2010 s-a implicat in procesul de prezentare a numelor de referinta din arta contemporana romaneasca din pozitia de redactor-sef al revistei ArClue, punand in acelasi timp bazele studioului de arta murala si design interior Inland Projects.
Oferind servicii de proiectare (3ds Max) si ambientare, Inland Projects acopera o gama personalizata de servicii, printre care se pot enumera: evaluarea si executarea releveului zonei ce se doreste a fi re/decorata, consiliere, propunerea de solutii in concordanta cu necesitatile estetice si functionale ale beneficiarului, proiectarea estetica propriu-zisa, precum si achizitia elementelor de decor: placari pavimentare si parietale, textile, mobilier, eventuale decoratii artistice originale.

lucrari

ultimele proiecte

 

contacteaza Arhitect