Georgiana Ursache

Motto

“Arta de a deveni din locuitor inima casei,

De a decora cu sufletul al tau univers.“

Cu un mix eclectic de pasiuni, studii si experienta profesionala, orientarea catre design interior mi-a fost predestinata ca un mod nonconformist pentru ca doar acasa iti poti crea propria lume, unde nu exista reguli sociale si unde te eliberezi de tot, acolo poti fi tu insuti „out of the box”. Muza mea este transformarea spatiului, intrucat creativitatea si autenticitatea pot fi transpuse in locuinta fiecaruia. Orice spatiu are energie. Orice spatiu locuit are energia locuitorului. Orice locuitor merita energia bunului stil. Iar stilul se dobandeste, se cultiva, cu grija si perseverenta, zi de zi, pas la pas cu clientul-locuitor.

Fiecare proiect nou pentru mine e o provocare de a imbina dorintele beneficiarului cu propria viziune. Orice interior pe care il decorez trebuie sa fie impecabil si incerc sa transform spatiul intr-o creatie unica, pe care beneficiarul sa o iubeasca intr-adevar! Simplitatea in linii si mesaj sunt elementele cheie ale filosofiei mele. Iubesc sa amenajez spatii unde oamenii intrepatrund eficient functionalul cu esteticul. Empatia si sensibilitatea detaliilor de factura umana imi ofera spectrul necesar de a intelege care este legatura corecta ce trebuie stabilita intre client si spatiul sau. Clientul devine treptat din proprietar un creator al propriului spatiu, iar eu il ajut sa isi faca un armonios univers.

In toate proiectele de design interior la care lucrez, analizez oamenii care locuiesc in acele case si caut intotdeauna echilibrul intre personalitatea obiectelor pastrate, a detaliilor de decor dorite si transpun povestea vizuala a spatiilor in vietile clientilor si interioarele locuintelor acestora. Caut sa decorez mereu spatii-fericire, spatii-echilibru, case in care te simti bine, care „functioneaza”, unde oamenilor le place sa stea laolalta, sa traiasca „vieti reale” cu toate detaliile functionale si firesti.

Filozofia mea a ramas neschimbata de-a lungul anilor, fiind probata in timp de catre nenumaratele proiecte si interactiunile cu clienti din medii foarte diferite. Este vorba despre crearea unor medii echilibrate si calme, inspirate de culturi orientale.

Modul in care oamenii se simt într-un spațiu este starea creata de feng shui. Inglobez structural aceasta latura a decorarii in fiecare proiect, pentru a transforma starea fiecarui om care va calca pragul casei amenajate de mine si tocmai atunci beneficiarul intelege exact ce inseamna universul de acasa, iar asta reprezinta pentru mine implinirea absoluta, sa dezlantui puterea transformarii spatiilor.

lucrari

ultimele proiecte

 

contacteaza Arhitect