Tehnologia Rimless pentru vasele de toaletă

Marii producători internaționali au elaborat un sistem inovator în funcționarea vaselor de wc, care aduce confort și eficiență în utilizare și întreținere. Este vorba despre sistemul rimless, care presupune eliminarea canalului perimetral ascuns (rim) prin care apa curăță vasul de toaletă. În locul acestuia, a fost prevăzută o curbură a marginii interioare, care direcționează jetul de apă și asigură o spălare eficientă și completă a suprafeței.

Avantajele sistemului creat sunt semnificative și sunt asociate cu perfecționarea celorlalte componente ale vasului.

Igienă

Eliminarea canalului ascuns înlătură o zonă sensibilă a vaselor de wc tradiționale, în care acumularea de murdărie și bacterii era o problemă constantă. Fiind ascunsă privirii, această zonă putea fi ușor trecută cu vederea în procesul de curățare a vasului. Nu în ultimul rând, înălțimea marginii exterioare a acestui canal era destul de mare, iar jetul de apă nu curăța această zonă. Prin tehnologia rimless, canalul ascuns este eliminat, iar suprafața curățată de apă este mult mai mare.

Mentenanță

Profilul marginii vasului de wc în sistem rimless permite o curățare rapidă și completă, cu o simplă lavetă. Totodată, suprafața de curățat este mult mai mică și din start mult mai curată, presupunând un efort redus.

Precizie

Curbura marginii vasului este astfel proiectată pentru a direcționa precis jetul de apă, eliminând stropirea în exterior. Vasele de wc rimless au asociat un bazin performant care împinge apa la un nivel de presiune suficient pentru a realiza o curățare 360° a vasului.

Eficiență

Potrivit producătorilor, tehnologia rimless reduce volumul de apă necesar unui ciclu de curățare a vasului. Astfel, consumul de apă este eficientizat, contribuind la o utilizare sustenabilă a resurselor.

Design

Performanțele tehnice sunt însoțite de un design atent studiat care pune în valoare inovația adusă de vasele rimless. Fie că vorbim de vase de wc rotunde sau de formă dreptunghiulară, modelarea formelor este în acord cu curgerea liberă a apei – un design organic, fluid, actual. Accesoriile și detaliile susțin această imagine: Pentru vasele de wc au fost dezvoltate sisteme de prindere ascunse, care asigură continuitatea suprafețelor. Capacul vaselor de toaletă are, la rândul lui, un design atent – se remarcă modelele slim sau softclose, care susțin sentimentul inovației. 

One Comment

A WordPress Commenter
August 1, 2019 8:23 am

Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.